Vacature voor een secretaresse

Meedenken, ontwikkelen en verbeteren. Dat is wat jij als Secretaresse bij ons komt doen! Op een boerderij, waar we trots op zijn, samen met een jong team! Help jij mee met het bouwen van de Noorderhoeve? Kijk dan hier naar de omschrijving van de vacature.Crowdfundactie Kippenkar

15 januari 2022. Deze lente is Marco Ros, eigenaar van restaurant de Zilte Zoen in Schoorl, verliefd geworden op de Noorderhoeve. Inmiddels is hij een grootafnemer geworden van onze hamburgers en nu wil hij ook biodynamische eieren in zijn gerechten verwerken.


Wij zijn De Noorderhoeve

De Noorderhoeve is een biodynamische zorgboerderij aan de Duinrand in Schoorl. Bij ons staat de vitaliteit van mensen, dieren en aarde voorop.

We bieden dagbesteding en woon-werkplekken aan mensen met een langdurige zorgvraag. Daarnaast zijn we een leer-werkbedrijf voor jongvolwassenen met afstand tot het onderwijs en de arbeidsmarkt. Door het contact met de dieren, planten en natuur kunnen mensen bouwen aan zelfvertrouwen, zelfrespect en nieuwe kansen in de maatschappij. Wij vinden het belangrijk dat iedereen, die een bijdrage levert aan de boerderij, zelf kan groeien aan het werk dat hij of zij doet. Daarbij hebben we respect voor elkaars anderszijn.

Bij alles wat wij doen, staat de landbouw centraal. Op 45 hectare houden we melkvee, jongvee, geiten en kippen en telen we groentes, kruiden, bloemen en fruit. Naast de productie van biodynamische voeding ontwikkelen wij een gastvrij boerenlandschap met een grote biodiversiteit. Zo hebben we kruidenrijke slootkanten, moerasbermen, paddenpoelen, natuurbos met wandelpaden en broedplaatsen voor uilen, ijsvogels en andere vogelsoorten. Op ’t Grote Heklaantje onderhouden we een waterberging.