Onze producten

Producten-Biodynamische-zorgboerderij-Noorderhoeve-Schoorl

Onze biodynamische producten zijn te koop bij de natuurvoedingswinkels Organic en Odin in Bergen en EkoPlaza in Alkmaar, Heerhugowaard, Heiloo en Schoorl. Ook de delicatessenwinkels Daan Blankendaal in Alkmaar en Van Streek in Heerhugowaard en Broek op Langedijk verkopen onze kaas en zuivel. De koks van Zilte Zoen, Merlet en Blooming maken heerlijke gerechten van onze groentes, zuivel en hamburgers.

Dagelijks werken we met elkaar aan de productie van biodynamische voeding met het Demeter keurmerk. De dagverse melk van onze koeien verwerken we in onze ambachtelijke zuivelmakerij op het erf tot melk, yoghurt, kwark, hangop, boter, karnemelk, slagroom, crème fraiche en kaas. Het jaarrond oogsten we verse groentes uit de volle grond en onverwarmde kassen. Daarnaast zijn er vlees en eieren van onze koeien en kippen. Al onze producten worden regionaal afgezet. Meermalen per week leveren we vers van het land en rechtstreeks uit de zuivelmakerij aan winkels en horeca.

Meer informatie
Ben je een winkelier of horeca-ondernemer en wil je onze producten afnemen? Neem dan contact op met onze tuinder en bedrijfsleider Jeroen Hak, via: bestel@noorderhoeve.nl.