Secretaresse (18-24 uur per week)

Meedenken, ontwikkelen en verbeteren. Dat is wat jij als Secretaresse bij ons komt doen! Op een boerderij, waar we trots op zijn, samen met een jong team! Help jij mee met het bouwen van de Noorderhoeve?

Wat ga je doen?

Sinds januari 2022 is de Noorderhoeve verdergegaan onder de vlag van de Raphaelstichting. We zijn daarom nog volop in ontwikkeling, en zo ook de verschillende personele rollen binnen de Noorderhoeve. Daarom zijn we nu op zoek naar een Secretaresse. Deze functie is nog niet in beton gegoten. Samen met de teamleiders, de locatiedirecteur en bedrijfsleider bepaal je waar de behoefte en ondersteuning nodig is.

Zelf denken we aan ondersteuning bij het notuleren gedurende vergaderingen, het uit handen nemen van een deel van de administratie van de teamleiders, meedenken met procesverbeteringen, communicatie richting externen en verwanten, en het tekstueel kunnen controleren van belangrijke documenten en dossiers. Als ervaren officemanager of managementassistent, voel jij goed aan waar de werkdruk ligt en kun je dit wegnemen bij de collega’s. Jij begrijpt hoe de lijnen lopen, weet wanneer je zelf een beslissing kunt maken of wanneer er met spoed moet worden gehandeld. Klinkt dit als jou? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet.

Vereisten

Wij bieden jou:

– Een salaris conform CAO (Gehandicaptenzorg), in schaal 40. Dat betekent dat je een salaris tussen de €2236 en €3154 per maand verdient op basis van een fulltime werkweek (36 uur).
– Jij hebt de keuze uit interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan, een computerplan of de keuze om hier vakantie-uren van te kopen.
– Een goed pensioen via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering.
– Een laptop en telefoon om ook thuis jouw werkzaamheden uit te kunnen voeren.
– Een leuke baan met een grote mate van zelfstandigheid en flexibiliteit.

Wij vragen:

– Een collega met hbo werk- en denkniveau en minimaal een afgeronde mbo 4 secretariële of vergelijkbare opleiding.
– Ervaring in een soortgelijke functie is een belangrijke vereiste. Door het diverse takenpakket en de verantwoordelijkheid is het fijn als je reeds eerder een functie als deze hebt vervuld.
– Flexibiliteit: we zijn volop in ontwikkeling, dat vraagt van jou dat je mee moet kunnen bewegen bij de veranderingen en wijzigingen.
– Sterke communicatieve vaardigheden; het spreekt misschien voor zich, maar door jou spilfunctie heb je vele contacten, zowel per mail, telefoon als face to face.

Interesse?

Ben jij na het lezen van deze vacaturetekst enthousiast geworden en zou je graag deel willen gaan uitmaken van ons team? Solliciteer dan direct! De sluitingsdatum van deze vacature is 10 februari. De gesprekken zullen plaatsvinden op 13 februari. Heb je nog wat vragen naar aanleiding van deze vacature? Stel ze dan per mail aan onze recruiter May Ling van Zaane. Dit kan per mail via solliciteren@raphaelstichting.nl of per whatsapp via 06-86828596.

Gedurende het sollicitatieproces is het belangrijk dat jij een VOG kunt krijgen. Uiteraard kun je de kosten hiervan bij ons declareren op het moment dat je start.Kennismaken op locatie is onderdeel van de sollicitatieprocedure.