Klanten & partners

Schermafbeelding 2020-02-13 om 15.33.53

Een klant beveelt de croissantjes aan: ‘Ik heb in Frankrijk gewoond, dus ik kan uit eigen ervaring zeggen dat deze minstens net zo lekker zijn’. Hij komt bijna dagelijks in de buurt- en bakkerswinkel Iambe aan het Van der Helstplein in de Amsterdamse Pijp, niet ver van de Albert Cuyp-markt.

Samenwerken en deel uitmaken van de gemeenschap is belangrijk voor Iambe. Aan het Van der Helstplein en op de Bilderdijkstraat zijn onze winkels met de producten gemaakt op onze werkplaatsen. Ook kunt u er terecht voor een kopje koffie en een heerlijk belegd broodje. Naast de vaste klanten van de winkel wordt brood geleverd aan verschillende grote klanten zoals bijvoorbeeld Warchild, kinderdagverblijven, restaurants en lunchrooms.

We hebben een grote hoeveelheid vaste afnemers waar we mee samenwerken.

Zo leveren we al jaren brood aan Thuis aan de Amstel en staat we ook vermeld op de menukaart. Ze maken daar overigens heerlijke sandwiches met ons brood, dus ga vooral een keer daar naar toe en proef!
Advocatenkantoor Houthoff Buruma is al jaren een goede klant. Wij leveren zowel aan hun locatie op de ZuidAs als in Rotterdam. Leuk om voor te bakken.
Op de ZuidAs hebben we nóg een grote afnemer en dat is Circl. De chefkok van Circl (Rudolf Brand) maakt hier de meest heerlijke gerechten en heeft bewust voor Iambe gekozen. Heel dankbaar dat we ook hier aan mogen leveren.
Als je naar de bioscoop gaat bij Cinecenter kan je in de pauze een brownie, bananencake of een andere lekkere koek kiezen van Iambe. Dat is toch heerlijk!!
We werken ook samen bierbrouwers. We leveren aan alle locaties van brouwerij Troost in. Ook Kleiburg is een goede klant. Zij hebben in Zuid Oost een heerlijk lunch cafe waar je een hamburger kan bestellen op brood van Iambe.

Er zijn ook meerdere kinderdagverblijven in Amsterdam die voor biologisch brood kiezen. Dromelot, Kiekeboe en de Platanen zijn hele goede vaste afnemers van Iambe. Kinderen komen soms ook met de begeleiders mee in de winkel om het brood op te halen. Erg gezellig altijd!

Onze afnemers/partners op een rijtje
AAC capital
Circl
Cinecenter
Dromelot
Gewoonboot
Houthoff Buruma
Kiekeboe
MPS
de Platanen
Stef’s bakery
Brouwerij Troost
Thuis aan de Amstel
Vokomokum
De Proefzaak
De Roos
STEAM
Madame cyclette
Inkef capital