Klanten & partners

iambe-amsterdam-sociale-firma-in-hartje-stad

Een klant beveelt de croissantjes aan: ‘Ik heb in Frankrijk gewoond, dus ik kan uit eigen ervaring zeggen dat deze minstens net zo lekker zijn’. Hij komt bijna dagelijks in de buurt- en bakkerswinkel Iambe aan het Van der Helstplein in de Amsterdamse Pijp, niet ver van de Albert Cuyp-markt.

Samenwerken en deel uitmaken van de gemeenschap is belangrijk voor Iambe. Aan het Van der Helstplein en op de Bilderdijkstraat zijn onze winkels met de producten gemaakt op onze werkplaatsen. Ook kunt u er terecht voor een kopje koffie en een heerlijk belegd broodje. Naast de vaste klanten van de winkel wordt brood geleverd aan verschillende grote klanten zoals bijvoorbeeld Warchild, kinderdagverblijven, restaurants en lunchrooms.

Bij lunchroom De Vredespijp wordt het brood van Iambe zelfs genoemd op de kaart. Met bierbrouwerij de Prael is een hele bijzondere samenwerking ontstaan. De bakkers hebben met succes geëxperimenteerd met de bostel van de Praal, een restproduct van het bierbrouwproces. Sinds kort is het assortiment dan ook uitgebreid met bierbostelbrood dat onder andere verkrijgbaar is in de lunchroom van de Prael.

Advocatenkantoor Houthoff is sinds 2013 een vaste afnemer van onze koekjes. Ook met de projecten SenS van het Leger des Heils en daklozenopvang Makom van de Regenboog Groep zijn bijzondere samenwerkingsverbanden. Als er brood over is, gaat het naar Makom, net als de lege zakken meel die daar gebruikt worden voor het maken van tasjes.

Een greep uit onze andere klanten:

Cinecenter

Foodcoop Amsterdam

Restaurant Op de Tuin

Joriskring (Lievegoed Zorggroep)

Magnetico

Dromelot (kinderdagverblijf)

MOES Eet- en Drinklokaal

Kiekeboe (kinderdagverblijf)

Ko (kinderdagverblijf)