Vrijwilligers

Hé mooi mens…
Ja, jij daar!

Het zijn vaak de kleine, eenvoudige dingen in het leven die nèt het verschil kunnen maken voor iemand.

Heb jij nog wat tijd en aandacht om te delen?
Bel of mail dan vandaag nog en ontdek de eindeloze mogelijkheden om te helpen!

Afhankelijk van je eigen wensen en kwaliteiten kun je de volgende werkzaamheden uitvoeren:

  • Persoonlijke aandacht geven aan bewoners: door middel van een wandeling, meegaan met zwemmen, samen een spelletje spelen of een kopje koffie drinken.
  • Ondersteunen bij onze werkplaats (het Croonjuweel): samen de activiteiten ondernemen, van bollen inpakken tot stekken, van wandelen tot creatief bezig zijn.
  • Helpen bij de antroposofische, culturele activiteiten en vieringen
  • Diverse klusjes in de tuin: denk daarbij aan het onderhouden van onze Gelukstuin, maar ook de boomgaard, groentetuin of borders rondom het huis.

En zo is er nog héél veel meer…

Als vrijwilliger kies je zelf wat het beste bij je past.

Je hoeft geen ervaring te hebben: inzet en enthousiasme is alles wat er nodig is! We vragen bij aanmelding om een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (verkrijgbaar bij de gemeente) en werken met een vrijwilligersovereenkomst.

We hebben al verschillende vrijwilligers rondlopen op Croon en Bergh. Deze zijn onmisbaar en dragen bij aan de kwaliteit van leven van onze bewoners! De vrijwilligers hebben onderling ook goed contact en drinken regelmatig samen koffie, om nieuwe plannen door te spreken.

Wil jij graag een steentje bijdragen aan onze prachtige zorgboerderij? Kom dan ook ons vrijwilligersteam versterken! Je bent welkom!

Meld je aan bij Jolien Ruijter, coördinator vrijwilligers Croon en Bergh. Zij is bereikbaar via: j.mulder@croonenbergh.nl