Aanmelden vacature

Toelichting wijze werving en selectieproces:

Plaatsing vacature
De vacature tekst hoeft niet kant en klaar aangeleverd te worden.
Hieronder vind je een invulformulier dat je kan gebruiken om je vacature aan te vragen.
De verdere opmaak van de vacature en de plaatsing neemt de recruiter voor haar rekening.
Plaatsing van de vacature, zowel op de eigen site als op facebook en LinkedIn zal plaatsvinden na akkoord van de contactpersoon/gesprekspartner. Tot die tijd zal de (concept) vacature niet worden verspreid.

Mocht er behoefte zijn om de vacature via media (advertenties of andere betaalde banensites) te verspreiden is het belangrijk dat dit bij het doorsturen van de vacature wordt vermeld. Uiteraard zijn hier kosten aan verbonden.

Afhandeling sollicitanten

  • Elke sollicitant ontvangt van de recruiter een sollicitatiebevestiging.
  • De recruiter maakt de eerste selectie (indien anders gewenst graag overleg) en stuurt de sollicitatie door naar de gesprekspartner/contactpersoon.
  • Kandidaten die jullie willen uitnodigen worden door de gesprekspartner/ sollicitatiecommissie zelf benaderd voor het plannen van een afspraak.
  • Na toestemming van de sollicitant (formulier) referenties checken.
  • Voor kandidaten die niet worden uitgenodigd ontvangt de recruiter graag zo spoedig mogelijk bericht terug voor mogelijk andere locatie of afwijzing.
  • Kandidaten die na gesprek niet worden geselecteerd/aangenomen worden door de gesprekspartner/contactpersoon zelf benaderd met de reden hiervan. Dit ook graag terugkoppelen aan de recruiter voor evt. mogelijke andere locaties.
  • Is het wel een geschikte kandidaat maar is de keus op iemand anders gevallen dan geeft de gesprekspartner/contactpersoon dit aan bij de kandidaat en ontvangt de recruiter een terugkoppeling om zo plaatsing van kandidaat bij andere afdelingen/instellingen mogelijk te onderzoeken.
  • Is de vacature vervuld dan graag terugkoppelen aan de recruiter dat de vacature verwijdert mag worden.

Algemene informatie

Vacature informatie

Wat vragen wij

* Verplicht veld