Inschrijven Groepstraining Denken, Doen & Voelen

Vanuit het preventiebudget bieden we in 2017 een aantal trainingen aan voor alle medewerkers. Mindfulness en Agressie zijn reeds gestart, deze worden eventueel in de loop van het jaar nogmaals ingepland.

Deze training start op dinsdag 4 april en duurt 6 weken, het begint om 13.30 tot 15.00. De locatie zal nog worden bekend gemaakt aan de betreffende deelnemers.
Er kunnen maximaal 6 medewerkers deelnemen, je ontvangt nog een definitieve bevestiging voor deelname via de mail.

In contact met grenzen
Als de driehoek denken, doen en voelen in balans is, sta je als persoon in je kracht. De hectiek van het dagelijks werk en leven zorgt ervoor dat we vaak alleen bevraagd worden op de as denken – doen. Het voelen schuift naar achtergrond en ongemerkt kan je je gezonde grenzen gaan overschrijden.

Doel en omschrijving
In deze training leer je letterlijk voelen waar jouw gezonde grenzen liggen. Door lichaamssignalen te gaan herkennen, erkennen, juist te interpreteren en hier adequaat naar te handelen, kun je klachten voorkomen, in je eigen kracht staan en werken in balans. De begeleiding is in handen van trainers met een achtergrond in haptotherapie.

Doelgroep
Ben jij iemand die druk ervaart op het werk? Die alleen maar loopt te rennen of vooral in het hoofd bezig is? Die het altijd goed wil doen of zichzelf wegcijfert? Die last heeft van vermoeidheid of pijn? Die moeilijk contact maakt met eigen emoties of confrontaties liever uit de weg gaat? Die het lastig vindt om ruimte in te nemen en zich uit te spreken? Dan is deze training echt iets voor jou.

Duur
De training bestaat uit 6 groepssessies van 90 minuten;
Er kunnen maximaal 6 medewerkers deel nemen

Akkoord om e-mailadres te bewaren om verwerking te kunnen behandelen. Voor meer info check onze privacyverklaring, met daarin meer info over hoe en waarom we uw gegevens bewaren.
* Verplicht veld