Werkplaatsleider Zuivel (20-24 uur per week)

Wil jij je bijdrage leveren aan vitaliteit van mens, plant en aarde? kom dan werken op de Noorderhoeve want die vitaliteit staat bij ons voorop! Op onze zorgboerderij Noorderhoeve in Schoorl zijn we op zoek naar een werkbegeleider voor de zuivelverwerking. In deze functie begeleid je de cliënten in de dagbesteding met het produceren van onze zuivelproducten

Wat ga je doen?
Dagelijks word in onze zuivelwerkplaats de melk van onze eigen koeien verwerkt tot prachtige zuivelproducten te denken aan onder andere kaas, karnemelk en yoghurt. Je bent verantwoordelijk voor het coördineren van de werkzaamheden, het aansturen en monitoren van de cliënten en het produceren van de zuivelproducten. Van een aantal cliënten ben je persoonlijk begeleider.

We bieden jou:
– Een salaris conform CAO (Gehandicaptenzorg), in schaal 40, afhankelijk van je kennis en ervaring. Dat betekent dat je een salaris tussen de €2236 en €3154 per maand verdient op basis van een fulltime werkweek (36 uur).
– Jij hebt de keuze uit interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan, een computerplan of de keuze om hier vakantie-uren van te kopen.
– Een goed pensioen via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering.
– Voldoende mogelijkheden tot (bij)scholing en/of opleidingen en workshops.
– Een leuke baan met grote mate van zelfstandigheid en flexibiliteit

Wij vragen:
– Een afgeronde zorgopleiding op minimaal MBO niveau 3 en/ of agrarische – voedingsopleiding
– Je beschikt over kennis en affiniteit in het werken met cliënten met een complexe zorgvraag
– Je hebt ervaring of affiniteit met zuivelverwerking en hebt technisch inzicht
– Je houd van aanpakken en houdt van fysiek werk
– Je kan gestructureerd werken en je kan deze structuur ook aan cliënten bieden
– Je hebt kennis of bent bereid om je te ontwikkelen in de antroposofische zorg en sociaaltherapie
– Je kunt goed samenwerken, maar ook zelfstandig
– Door jou fijne communicatie weet je met de bewoners een goede band op te bouwen, duidelijkheid te verschaffen en laat je je niet snel uit het veld slaan
– Je durft feedback te geven en te ontvangen
– Je werkt zorgvuldig en hygiënisch

Wie zijn wij?
De Noorderhoeve is een zorgboerderij een de duinrand van Schoorl en biedt dagbesteding en woon-werkplekken aan mensen met een langdurige zorgvraag. We zijn onderdeel van de Raphaëlstichting, een antroposofische zorgaanbieder in Noord- en Zuid-Holland. Bij ons werken ruim 40 mensen uit diverse doelgroepen met een ondersteunings-, educatie- of re-integratievraag. We hebben 2 kleinschalige woonhuizen met ruimte voor in totaal 17 bewoners met een verstandelijke beperking en/of psychiatrische zorgvraag.

Interesse?
Ben jij na het lezen van deze vacaturetekst enthousiast geworden en zou je graag deel willen gaan uitmaken van ons team? Solliciteer dan direct! Stuur je CV en motivatie per mail naar: solliciteren@raphaelstichting.nl en vermeld in de titel op welke vacature je solliciteert.Heb je nog wat vragen naar aanleiding van deze vacature? Stel ze dan per mail aan onze recruiter May Ling van Zaane.

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Marije Graef, via m.graef@noorderhoeve.nl.

Wij vragen altijd om een referentie. Geen zorgen, dit overleggen we natuurlijk eerst met jou. Verder is het belangrijk dat je een VOG kunt krijgen, uiteraard kun je de kosten hiervan bij ons declareren op het moment dat je start. Mocht een van onze eigen medewerkers solliciteren, dan gaan we hier altijd mee in gesprek. Zodra wij een nieuwe collega hebben gevonden halen we de vacature offline. Kennismaken op locatie is onderdeel van de sollicitatieprocedure.