Inschrijven Mindfulnesstraining

Mindfulness gaat over de kunst van het aanwezig zijn in het hier en nu. De plek waar het leven zich afspeelt. Met mindfulness ga je op in de ervaring van dit moment. Het is een vaardigheid die je kunt oefenen. Met deze vaardigheid kun je, door bewust met je aandacht om te gaan, telkens terugschakelen naar het hier en nu. Je toetst hierbij de spinsels in je hoofd en ontdekt dat
ze niet altijd op de waarheid zijn gebaseerd. De geest wordt rustiger ook als stress en ongemak deel uitmaken van je leven. Je kunt leren je beter te concentreren, je makkelijker te ontspannen, beter je grenzen te herkennen en bewaken. Je kunt leren keuzes te maken in plaats van automatisch te reageren. Hierdoor vang je stressprikkels beter op en ga je anders om met
gedachtepatronen die bijvoorbeeld tot somberheid en angst leiden. Mindfulness is een training van de aandacht met als doel elk moment van het leven, ook de pijnlijke en verwarrende momenten, bewust te leven.
Mindfulnesstraining start maandag 2 oktober 2017. Het gaat om acht bijeenkomsten, tijdens de herfstvakantie is er geen training.
Data zijn maandag 2 oktober, gevolgd door 9 ,16, 30 oktober,(23 oktober niet in verband met herfstvakantie), 6 en 13,20 en 27 november.
Er zijn 2 groepen:
Groep 1: 15.30 tot 18.00 uur
Groep 2: 18.45 tot 21.15 uur
Locatie: Scorlewald Kyot zaal

De training wordt vergoed vanuit het preventiebudget van Synthra. Deelname is gratis, de tijdsinvestering is voor eigen rekening.

Er is plek voor 24 deelnemers in totaal, je kunt deelnemen als je een bevestiging hebt ontvangen.

Afzeggen nadat je je hebt opgegeven, kan alleen met een dringende reden, anders worden de gemaakte kosten bij de medewerker in rekening gebracht. Dit om te voorkomen dat opgave als vrijblijvend wordt ervaren. Er wordt verwacht dat je de acht bijeenkomsten aanwezig bent.

Akkoord om e-mailadres te bewaren om verwerking te kunnen behandelen. Voor meer info check onze privacyverklaring, met daarin meer info over hoe en waarom we uw gegevens bewaren.
* Verplicht veld